TEKNOLOGI

Maksimal effektivitet og ydeevne uden at gå på kompromis

 

Vores ingeniører ved, at motorens brændstofeffektivitet er lige så vigtig som dens ydelse. Derfor har de opfundet en unik metode til udviklingen af vores motorer, så du kan læne dig tilbage og fokusere på den fornøjelse, det er at køre i bilen. Hvert element i bilen er blevet gentænkt for at forbedre effektiviteten og maksimere dynamikken. Alt lige fra karrosseri og undervogn til motorer og gearkasse. Vi kalder det SKYACTIV Technology. 

car
car

upquote Vores i-ACTIV firehjulstræk giver dig total kontrol, uanset vejforholdene downquote

G-Vectoring Control En mere jævn og intuitiv kørsel

For os starter Jinba Ittai fra kørepositionen udviklet af vores tilgang med mennesket i centrum til designet af hvert af bilens elementer omkring føreren. Teknologier alene kan ikke skabe samhørighed.

Tekniske detaljer En unik blanding af skønhed og teknikSKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS repræsenterer et gennembrud i Mazdas utrættelige bestræbelser på at følge en filosofi, der sætter mennesket i centrum. Ved at styrke bilens dynamik på alle områder og med ekstraordinær sans for detaljer har vi formået at forbedre ydeevnen endnu mere. De dynamiske SKYACTIV-teknologier giver integreret kontrol over motor, gearkasse, undervogn og karrosseri samt enestående ydeevne i forhold til miljø og sikkerhed. Så du altid føler dig som ét med din bil.

placeholder960x470
placeholder166x82

SKYACTIV Vehicle Dynamics

Perfekte køreegenskaber, som er et udtryk for ægte Jinba Ittai.

placeholder166x82

G-Vectoring Control

Motorstyringsteknologi som giver en dynamisk ydelse.

placeholder166x82

Firehjulstræk

Perfekt vejgreb på alle veje, i al slags vejr.

placeholder166x82

Karrosseri og chassis

Stærkere, lettere karrosseri og chassis gør bilen ekstremt smidig.

  • SKYACTIV-motor

   Motorer

   Vores højeffektive SKYACTIV-diesel og -benzinmotorer giver en ydeevne, som er helt i særklasse. Ved at flytte grænserne for hvad der kan lade sig at gøre, har vores ingeniører skabt maskiner, der kan klemme langt mere energi ud af hver eneste dråbe brændstof og give dig rendyrket køreglæde samt enestående brændstoføkonomi. Mazdas SKYACTIV-G 2,0 liter er en raffineret benzinmotor med direkte indsprøjtning og fremragende brændstoføkonomi samt det højeste kompressionsforhold på 14.0:1.

   Motorer

  • Gearkasse

   Gearkasse

   Nyd maksimal kontrol på vejen takket være vores avancerede gearkasser, der leverer endnu mere energi til hjulene og sikrer jævne gearskift på et splitsekund og præcise køreegenskaber. Takket være et udvidet lockup-område på mere end 80 % giver den automatiske SKYACTIV-DRIVE-gearkassen den direkte følelse, som du ellers kun får fra en manuel gearkasse. Med en manuel SKYACTIV-MT-gearkasse får du klassens bedste følelse af lette, præcise gearskift.

   Gearkasse

  • i-ELOOP

   i-ELOOP

   Mazdas i-ELOOP (System til genindvinding af bremseenergi) bruger en elektrisk akkumulator til at oplagre den elektricitet, der genereres, når bilen bremses ned. Denne energi kan derefter bruges til at forsyne forlygterne, klimaanlægget, audiosystemet eller andet elektrisk udstyr på bilen. Det er ikke blot en unik måde til at oplagre energi, som ellers går tabt. i-ELOOP kan også give forbedret ydelse, samtidig med at der spares brændstof.

   i-ELOOP

  • i-Stop

   i-STOP

   iSTOP (start- og stopteknologi) fungerer i perfekt harmoni med i-ELOOP og er en smart teknologi, der sparer brændstof ved at slukke for motoren, når bilen står stille, for eksempel ved tomgang i bytrafikken. Den bruger direkte brændstofindsprøjtningsteknikker og optimeret stempelstilling, så du kan genstarte motoren næsten øjeblikkeligt. Det betyder, at du kan opnå en betydeligt forbedret brændstoføkonomi.

   i-STOP

  • DRIVE TOGETHER

   Oplev selv den kraft, der ligger i 'Jinba Ittai'. Find din lokale forhandler og oplev vores nye modeller i dag.

  Fremtidens motor, mere kraft, mere effektiv, mere kontrol

  SKYACTIV-X

  Fremtidens motor, mere kraft, mere effektiv, mere kontrol

  Find ud af mere

  Design

  Den rene køreglæde

  Få mere at vide
  Byg din Mazda

  Konfigurator

  Byg din Mazda

  Få mere at vide
  Klar til at overvinde de mest udfordrende vejforhold

  Mazda CX-5

  Klar til at overvinde de mest udfordrende vejforhold

  Find ud af mere

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

  The MPG figures quoted are sourced from official EU-regulated test results obtained through laboratory testing. These are provided for comparability purposes only and may not reflect your actual driving results.